Appen AGENDAN

Ta chansen att bli VÄRLDENS BÄSTA IDROTTSFÖRÄLDER

Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, Upplands Idrottsförbund och Norrtälje Energi välkomnar vi DIG till FÖRÄLDRAFÖRELÄSNINGEN: Bli världens bästa idrottsförälder!

Hur föräldrar stödjer sina barn att bli vinnare i livet genom idrott.

Idrott är i särklass den fritidsaktivitet som lockar flest barn/ungdomar och idrotten spelar en stor roll i många barns uppväxt.

•Hur kan vi som föräldrar visa stöd för våra barn i deras idrottande och uppmuntra till en bra upplevelse för att minska stress och frustration, som ofta är kopplade till viljan att vinna till varje pris?
•Hur kan vi stärka vårt barns självkänsla och självförtroende, samt hjälpa dem hantera vanliga dilemman?
•Många av våra barn tränar flera dagar i veckan, kanske i många olika sporter. Hur du pratar om ditt barns idrottande och vilka frågor du ställer kommer att påverka hur ditt barn ser på sig själv och sitt idrottande.

Norrtälje Energi ser till att vi alla har energi att ta in föreläsningen och bjuder därför på kaffe och kan-elbullar innan föreläsningen startar. Norrtälje Energi är det lokala energiföretaget som erbjuder el, fjärrvärme och fiber.
I kundernas elkablar strömmar enbart skön miljöel, bland annat den egenproducerade 1899-elen. Pengarna från 1899-elen går till olika ungdomsprojekt med syfte att öka intresset för teknik. Norrtälje Energi är engagerade i och stödjer många föreningar med en tydlig ungdomsinriktning. Det skapar värden för både dem och många ungdomar i kommunen.

TACK Norrtälje Energi för att ni är med och bidrar på Camp Roslagen – er energi bidrar till RÖRELSEGLÄDJE!

Söndagen den 18 juni
14.00 i konferenssalen , Sportcentrum
Fika serveras från 13.30

OBS! Begränsat antal platser – boka genom att maila camproslagen@gmail.com
Först till kvarn…