Frågor & Svar

 • När är Camp Roslagen och vilken ålder ska deltagarna vara i?

  Camp Roslagen 2023 startar söndag 18 juni och avslutas torsdag den 22 juni. Vänligen se under fliken, Schema CR23, för samtliga samlingsplatser och tidpunkter. Alla barn födda 10-17 och som vill vara med på CR23 är självklart välkomna att vara med och starta sommaren med fullt ös tillsammans med os. När CR-veckan startar kommer samtliga gruppers schema att finnas vid entrén till Konstgräsplanen.

 • Vad kostar det att vara med på CR24

  Vi vill möjliggöra deltagande för alla barn som vill vara med på Camp Roslagen! Därav är vi otroligt glada att vi har fantastiska samarbetsparners och sponsorer som gör det möjligt för oss att hålla nere kostnanden för campen. Vi erbjuder även syskonrabatt, (vänligen se nedan). Ordinarie deltagaravgift: CR 2023 är 1400 kr. Sista anmälningsdag till CR23 är den 31/5, (med reservation för att campen blir fulltecknad innan) Syskonrabatt: För syskon från samma familj betalar första barnet det pris som gäller under respektive datum. Resterande syskons deltagaravgift subventioneras med 200 kr. CR-Fritids: Önskas fritidsplats under CR-veckan tillkommer en kostnad på 300 kr. Lämning i Knferensen på Norrtälje Sportcentrum från kl. 7.30-09.30 samt hämtning från kl. 15.30-17.00 i konferensrummet på Norrtälje Sportcentrum. Betalning sker i samband med bokningen till Camp Roslagens konto via Din kurs.

 • Varför har jag inte fått något bekräftelsemail?

  I samband med anmälan skickas ett bekräftelsemail per automatik till den e-postadress du angav vid anmälan. Har du inte fått något mail, vänligen kontrollera din skärppost/övrig bekräftelsemailet kan ha hamnat i denna. Vänligen kontrollera också att att e-postadressen är korrekt ifylld, skulle den vara felaktig, hör gärna av dig till oss via camproslagen@gmail.com.

 • Vad gäller med egen utrustning?

  Vissa huvudidrotter kräver mer utrustning än andra. Vänligen läs under fliken Idrotter, för att ta del av information om vad som krävs till respektive huvudidrott. Camp Roslagen har satt ett minimikrav som behövs till respektive idrott för att fastställa säkerhet och för att möjliggöra representationen av idrotten under CR-veckan. Camp Roslagen tar inget ansvar för försvunnen och/eller slitage samt skador på medhavd utrustning.

 • Behöver man vara medlem i någon förening eller ha förkunskapskrav för att delta i Camp Roslagen?

  Nej, man behöver inte vara medlem i någon förening för att vara med på Camp Roslagen. Alla som vill uppleva rörelseglädje är välkomna att delta i Camp Roslagen. Vill man anmäla sig till simning, ska man vara simkunnig (kunna simma 50m)

 • Var ska jag lämna och hämta barnen?

  Inskrivning och invigning sker på Konstgräsplanen på Sportfältet. Avslutning av Camp Roslagen sker på Friidrottsarenan, Idrottsparken (se schema CR23). Övriga dagar och tillfällen sker lämning och hämtning på konstgräsplanen, Norrtälje Sportcentrum. Det är från denna plats barnen lämnas och hämtas, oavsett vilken huvudidrott de har valt. Utanför konstgräsplanen finns en anvisning på var varje huvudidrott befinner sig på konstgräsplanen. Om ditt barn ska lämnas eller hämtas från CR-fritids, sker detta på Norrtälje Sportcentrum i konferenssalen på Sportcentrum. Lämning sker mellan kl.07.30-09.30 samt hämtning mellan 15.30-17.00. Varmt välkomna!

 • Hur gör man med transport till Camp Roslagen?

  Vänligen klistra in följande adress i din webbläsare för att ta del om information angående bussförbindelser: http://www.camproslagen.se/transport

 • Mitt barn vill vara med en kompis, går det att lösa?

  Har ni specifika önskemål, skriv gärna in det i samband anmälan under Övrigt. Vi gör vårt bästa för att i största möjliga mån uppfylla alla önskemål.

 • Behöver man ha med matsäck?

  Nej! Alla deltagare i Camp Roslagen får en näringsrik lunch och även mellanmål både för.och eftermiddag i form av frukt samt ett mer "matigt" mellanmål. Lunchtiderna varierar, första gruppen vanligtvis de minsta börjar gå på lunch vid 11 och sista gruppen har lunch kl.13.00. Eftersom det är dagar med full aktivitet kommer barnen vara hungriga när de kommer hem. För de barn som är anmälda till CR-fritids kommer de erbjudas frukt både på morgonen samt eftermiddagen.

 • Mitt barn har ångrat sig angående val av huvudidrott, går det att ändra i efterhand?

  Om ert barn skulle vilja byta huvudidrott vänligen kontakta oss via camproslagen@gmail.com. Kontakta oss så tidigt som möjligt, detta på grund av att förflyttningar blir svåra att genomföra om platserna på önskad huvudidrott är fulltecknade. Vi strävar efter att alla barn ska få delta i den huvudidrott de önskar och vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla önskemål.

 • Mitt barn är allergisk, vet ledarna om det?

  Ledarna får en deltagarlista på alla barn, där samtliga uppgifter som ni lämnar vid anmälan kommer att finnas med. Vid varje lunchtid samt fruktstund/mellis kommer ledarna tillsammans med era barn se till att barnen får i sig rätt mat, som är anpassad efter ert barns behov. Vi vill dock upplysa er om att det är viktigt att barnen själva vet om att de ska få särskild hjälp av sina ledare under dessa stunder och varför. Det kan vara fler barn i samma grupp som har olika allergier och för att underlätta för ledarna i deras arbete är vi ytterst tacksamma om barnen själva vet om vilken allergi de har och hur man gör för att må så bra som möjligt. Vi vill att barnen ska känna sig säkra i att de får i sig rätt mat. Att de känner sig trygga i alla lägen, oavsett förutsättningar. Vi vill att alla barn ska ha en riktigt härlig Camp Roslagenvecka!

 • Varför har ni ingen simning som huvudidrott under CR24?

  Norrtälje badhus planeras göra en reperation i lokalen under sommar 2024. Om/när vi får bekräftat att denna reperation inte ligger under samma tider som Camp Roslagen-veckan kommer vi att öppna upp anmälan för simning som huvudidrott igen. Vill du få information om detta? Maila camproslagen@gmail.com och följ oss på Instagram/Facebook så missar ni ingen viktig information.

 • Mitt barn är sjukt idag, vad gör jag?

  Skulle barnet missa någon av dagarna på Camp Roslagen på grund av sjukdom rekommenderar vi att man skickar ett mail till camproslagen@gmail.com alternativt sms till 0709-626864 senast 08.45 samma dag som frånvaron kommer ske. Meddela, namn, huvudidrott och vilket år barnet är född. Skulle man missa detta, går det bra ändå, då vi använder oss av närvarolistor och vid morgonsamling prickas de barn som är på plats i och det är dem vi ansvarar för under dagen. Varje morgon och eftermiddag prickar ledarna för vilka barn som är närvarande under lämningen-och hämtningen på konstgräset.

 • Mitt barn har inte varit med alla dagar på Camp Roslagen, kan jag få pengarna tillbaka?

  Betalningen för Camp Roslagen är bindande. Ångrar du din bokning och avbokar innan 31 maj 2022 - drar vi av 300 kr viket utgör en anmälningsavgift för direkta kostnader vilka uppkommer i samband med din anmälan; beställd mat, material och platsen barnet är anmäld till. Summan på 300 kr är därmed inte återbetalningsbar (Har du anmält CR-fritidsplats motsvarar fasta kostnader 500 kr). Skulle ditt barn vara sjuk någon enskild dag, kommer ingen återbetalning att ske. Undantag gäller vid följande scenario: Barnet är sjukt eller skadad och kan inte närvara på Camp Roslagen - kontakta då BKV kansli.

 • Vad händer om mitt barn blir skadat under Camp Roslagen?

  Om olyckan skulle vara framme har Camp Roslagen vuxna på plats för att ta hand om detta. Alla våra ledare får under sin ledarutbildning genomgång och praktiskt öva att linda stukade fötter. Vid skada kommer ledarna genast att få hjälp med att ta hand om situationen och berörda målsmän kommer kontaktas via lämnade kontaktuppgifter. Därav är det viktigt att ni säkerställer att samtliga kontaktuppgifter är korrekt ifyllda. Deltagare och ledare på Camp Roslagen är försäkrade via Folksams idrottsförsäkring, om något skulle hända under CR23 vänligen kontakta BKVs kansli för försäkringsärenden kontakta kansli@bkvnorrtalje.nu. Camp Roslagen rekommenderar alla att ha en giltig hemförsäkring och tar inget ansvar för försäkringsbolagens bestämmelser.

 • Går det att efteranmäla sig till Camp Roslagen?

  Den 31 maj är sista dagen att anmäla sig till CR23. När campen är fullsatt kan man ställa sig i kö och vi tar in deltagare i den mån vi kan och i mån av plats. Vänligen kontakta camproslagen@gmail.com för vidare information.

 • Avanmälan CR24

  Om ditt barn inte önskar att delta mer på CR24 gäller följande: Anmälningsavgift 300 kr för fasta kostnader - Återbetalas ej. Pengarna återbetalas till ditt konto, maila ditt kontonummer till camproslagen@gmail.com. Observera att all avanmälan som görs efter 31/5 ej har rätt till återbetalning utan giltigt läkarintyg.

 • Borttappade saker, vad gör jag?

  Camp Roslagen tar inget ansvar för försvunna värdesaker under Camp Roslagen veckan. Alla föremål som hittas kommer samlas upp och finnas i en låda på Norrtälje Sportcentrum.