Avtalsvillkor Camp Roslagen 2024

Jag har tagit del av och godkänner Camp Roslagens villkor för deltagande i Camp Roslagen 2024.

Hantering av personuppgifter
Vi tar bara in personnummer för att underlätta vid gruppindelning. Vi kommer använda er angivna mailadress för att dela med oss av nödvändig information om Camp Roslagen. Vi kommer även använda den vid direktmarknadsföring om Camp Roslagen och information om de verksamma föreningarna som är presenterande under veckan.

Allergier och måltider
I samband med anmälan skriver man in eventuella allergier eller annat som ledare bör känns till för att göra deltagandet på Camp Roslagen bästa möjliga.

Camp Roslagen tillhandahåller såväl lunch som mellanmål under veckan. Vid anmälan skall eventuell allergi anges. Föreligger allergi (som är föranmäld vid anmälningstillfället) hos det enskilda barnet stödjer Camp Roslagen denne i att de måltider och mellanmål som serveras under Camp Roslagens regim ej utgör någon allergiutlösande fara.

Camp Roslagen rekommenderar barnen att ej nyttja den närliggande restaurangens godisförsäljning, dock åligger ansvaret för detta barnen och deras vårdnadshavare själva.

Värdesaker
Camp Roslagen tar inget ansvar för försvunna värdesaker under Camp Roslagen veckan. Alla föremål som hittas kommer samlas upp och att finnas i en kvarglömtlåda på Norrtälje Sportcentrum.

Frånvaro
Skulle barnet missa någon av dagarna på Camp Roslagen på grund av sjukdom rekommenderar vi att man skickar ett mail till camproslagen@gmail.com senast 08.45 samma dag som frånvaron kommer ske. Meddela, namn, huvudidrott och vilket år barnet är född. På detta sätt kan vi meddela respektive ledare i tid. Skulle man missa detta, går det bra ändå, då vi använder oss av närvarolistor. Varje morgon och eftermiddag prickar ledarna för vilka barn som är närvarande under lämningen-och hämtningen på konstgräset.

Skador och krishantering
Om olyckan skulle vara framme har Camp Roslagen vuxna på plats för att ta hand om detta. Ledarna kommer genast att få hjälp med att ta hand om situationen och berörda målsmän kommer kontaktas via lämnade kontaktuppgifter. Därav är det viktigt att ni säkerhetsställer att samtliga kontaktuppgifter är korrekt ifyllda. Deltagare och ledare på Camp Roslagen är försäkrade via Folksams idrottsförsäkring, om något skulle hända under CR vänligen kontakta BKVs kansli för försäkringsärenden, telefonnummer: 0176-57107. Camp Roslagen rekommenderar alla att ha en giltig hemförsäkring och tar inget ansvar för försäkringsbolagens bestämmelser.

Betalning
Ordinarie deltagaravgift: för att vara med på CR24 är 1450kr. Sista anmälningsdag till CR24 är den 31/5 (vi reserverar oss för att campen kan komma att bli fullbokad tidigare).

Syskonrabatt: För syskon från samma familj betalar första barnet fullt pris, resterande syskons deltagaravgift subventioneras med 200 kr.

CR-Fritids: Önskas fritidsplats under CR-veckan tillkommer en kostnad på 300 kr.

Återbetalning
Betalningen för Camp Roslagen är bindande.

Ångrar du din bokning och avbokar innan 31 maj 2024 – drar vi av 300 kr viket utgör en anmälningsavgift för direkta kostnader vilka uppkommer i samband med din anmälan; beställd mat, material och platsen barnet är anmäld till. Summan på 300 kr är därmed inte återbetalningsbar (Har du anmält CR-fritidsplats motsvarar fasta kostnader 500 kr).

Skulle ditt barn vara sjuk någon enskild dag, kommer ingen återbetalning att ske.

Undantag gäller vid följande scenario:
Barnet är sjukt eller skadad och kan inte närvara på Camp Roslagen – kontakta då BKV kansli.

Förkunskapskrav
Vi vill att alla barn ska känna rörelseglädje och känna att det finns något för alla. Därför har vi inga krav på förkunskaper till de olika idrotterna.

Till huvudidrotten; Ishockey bör barnen kunna åka skridskor, men förkunskaper inom Ishockey behövs inte.
Vid val av simning ska barnet vara simkunnig, 50 meter på egenhand.

Deltagare i Camp Roslagen behöver inte tillhöra någon förening eller ha testat på idrotterna tidigare, Camp Roslagen bedrivs för att vara välkomna alla som vill uppleva Rörelseglädje!

Önskar man att fortsätta med idrotterna man har testat på under Camp Roslagen eller utöka sina kunskaper hänvisar vi till föreningarnas specifika idrottsskolor eller träningar. Kontaktuppgifter till föreningarna som har varit verksamma under Camp Roslagen 2024 skickas ut till samtliga deltagare efter avslutad camp.